وکیل نمونه پارس وکیل 2023

مجازات رابطه نامشروع چیست ؟

مجازات رابطه نامشروع از زبان سارا آژیده وکیل پایه یک دادگستری

مجازات رابطه نامشروع چیست ؟ مجازاتی که قانونگذار به موجب ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی برای جرم روابط نامشروع تعیین کرده، تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است و هرگاه عمل رابطه نامشروع در ملاء عام و اماکن عمومی انجام شود علاوه بر ۹۹ ضربه شلاق، مجازات حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق بیشتر نیز در انتظار مجرم است. البته باید متذکر شد که بر خلاف تصور عموم مردم جامعه ، محکومیت به جرم روابط از نوع نامشروع هیچ گونه سابقه کیفری برای شخص ندارد و‌در سوپیشینه افراد ثبت نمی‌شود.

+

راه اثبات رابطه نامشروع چیست ؟

برای اطلاع از نحوه اثبات رابطه نامشروع میتوانید بر روی مقاله راه های اثبات رابطه نامشروع چیست  کلیک کنید .

حکم رابطه نامشروع مرد و زن متاهل

مجازات رابطه نامشروع چیست ؟ زن متاهل و مرد متاهل

مجازات رابطه نامشروع چیست ؟ زن و مرد متاهل !!! حکم رابطه ی نامشروع زن متاهل و مرد متاهل  ،  برای بسیاری این سؤال مطرح است که مجازات رابطه نامشروع زن  و یا مرد متاهل  چیست؟
در پاسخ باید بگوییم که زن شوهردار و مرد متاهل اگر مرتکب جرم روابط نامشروع شوند منطبق بر ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی به تحمل ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهند شد و درصورتی که جرم زن هم اثبات گردد باز هم مهریه به او تعلق می‌گیرد باید به او پرداخت شود، و خیانت زن حتی با اثبات جرم زنا هم مسقط مهریه او نخواهد بود و باید مهریه ایشان تماما پرداخت گردد.
مجازات رابطه نامشروع چیست ؟ برای زن و مرد متاهل !!! اما در مورد مردی که جرم رابطه نامشروع مرتکب شده و همسر او بتواند اثبات کند که این امر موجب عسر و حرج
در سختی و تحت فشار بودن ) او شده و با تشخیص قاضی می‌تواند از دلایل طلاق یکطرف  زوجه باشد.
بسیاری از قضات زمانی رابطه ی نامشروع را از موارد عسر و حرج و طلاق از سوی زوجه میدانند که زوجه ابتدا این ادعا را در دادگاه کیفری به موجب حکم قطعی ثابت نموده باشد و گفته ها و ادعای شفاهی زوجه مبنی بر اینکه شوهرم به من خیانت می کند مثبت این ادعا نمیباشد .

اثبات رابطه نامشروع با پیامک 

مجازات رابطه نامشروع چیست ؟ اثبات آن با پیامک و پرینت مکالمات و… پرینت تماس‌های تلفنی و پیامک‌های افراد از مدارکی ایت که می تواند برای اثبات جرم مورد استفاده قرار بگیرد اما این مدارک به تنهایی کافی نیستند و لازم است که ادله دیگری موجود باشد.
+
تجربه شخصی من بعنوان وکیل دادگستری در پرونده های روابط نامشروع ؛
+
اصولا در این پرونده ها محتوای پیامک ها شامل کلمات ، جملات و تصاویر مستهجن باشد می‌تواند موید و اثبات کننده جرم رابطه ی نامشروع باشد ، اما اگر محتوای پیامک ها عاری از گفتگوهای جنسی و عاشقانه باشد احتمال عدم اثبات رابطه ی نامشروع بسیار خواهد بود.
اثبات رابطه ی نامشروع مرد بدون داشتن مستندات محکمه پسند ؛
 تجربه ی شخصی وکیل سارا آژیده با توجه به پرونده های متعددی که در این زمینه وکالت آن را بر عهده داشته اند اینست که در مواردی که جرم رابطه ی نامشروع در عمل صورت گرفته اما شاکی مستنداتی در دست ندارد ، خصوصا خانم های که از ارتباط خارج از خانواده همسرشان اطلاع یافته اند . راهکارهایی قانونی وجود دارد که می‌توان از این ظرفیت های قانونی استفاده نمود.
+
برای شکایت رابطه نامشروع از کجا شروع کنیم ؟

برای شکایت رابطه ی نامشروع از کجا شروع کنیم؟

مجازات رابطه نامشروع چیست ؟ برای شکایت از کجا شروع کنیم ؟  اگر کسی از همسرش بابت جرم رابطه نامشروع جنسی و جسمانی (مثل بوسیدن، در آغوش گرفتن و …) و یا حتی رابطه ی نامشروع از طریق پیام رسان های داخلی یا خارجی ، تلفنی ، شکایت دارد
ابتدا با تنظیم متن شکوائیه و توضیح شرح موضوع بهمراه دلایل و مستندات در دفاتر خدمات قضایی شکوائیه را ثبت نموده و پس از آن باید منتظر دریافت ابلاغیه تعیین شعبه و وقت تفهیم اتهام از سوی مقام قضایی ماند .
+
بر طبق ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی کیفری اصلاحی ۹۴/۳/۲۴ رسیدگی به جرم عمل نامشروع و عمل منافی عفت مستقیما در صلاحیت دادگاه است و نه دادسرا ، بنابراین در این جرم تحقیقات مقدماتی در دادسرا صورت نخواهد گرفت ، حتی ابلاغ رای نیز حضوریست و در بسیاری از مواقع اجازه کپی برداری هم از اوراق پرونده به طرفین داده نخواهد شد.
+
 اما سئوالی که بسیار پرسیده می‌شود درباره ی جرم حدی است و اینکه اصولا جرم حدی چه جرمی است ؟ جرم حدی ، جرمی است که میزان مجازات آن در شرع مشخص شده و قاضی صادر کننده رای نمیتواند میزان مجازات را تشدید یا تخفیف دهد بعبارتی امکان داخل و تصرف در میزان مجازات وجود ندارد و ثابت است. مثلا در جرم مصرف مسکرات مجازات آن ۸۰ ضربه شلاق است که تعداد آن کم و زیاد نمی‌شود و در صورت اثبات حکم به اجرای تمام ۸۰ ضربه شلاق داده خواهد شد.
+
مجازات رابطه نامشروع چیست ؟ سوابق وکیل !!! بر طبق ماده ۲۴۱ قانون مجازات اسلامی: «در صورت نبود ادله اثبات قانوني بر وقوع جرائم منافي عفت و انکار متهم هرگونه تحقيق و بازجويي جهت کشف امور پنهان و مستور از انظار ممنوع است. موارد احتمال ارتکاب با عنف، اکراه، آزار، ربايش يا اغفال يا مواردي که به موجب اين قانون در حکم ارتکاب به عنف است از شمول اين حكم مستثني است.»
+
البته باید خاطر نشان کرد که  اگر شکایت شاکی خصوصی مثل همسر  با وجود ادله وجود داشته باشد، دادگاه متهم را احضار می کند و برگ اظهارات متهم را که حاوی سوال و جواب های دادگاه در خصوص اتهام انتسابی است را پر می کند.
در واقع جلسه ی اول ، جلسه ی تفهیم اتهام متهم میباشد
+
که اگر اتهام را قبول ندارد باید آن را اعلام و صورتجلسه نماید.
+
به طور معمول این قبیل موارد در انتها به طلاق توافقی می انجامد که میتوانید وارد صفحه وکلای طلاق توافقی کرج شوید.
محبوبیت وکیل - 96%

96%

امتیاز کاربر: 5 ( 1 نتایج)

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا