وکیل نمونه پارس وکیل 2023
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟
راه ها اثبات رابطه نامشروع از زبان سارا آژیده وکیل پایه یک دادگستری
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ اثبات روابط از نوع نامشروع در فضای مجازی و مدارک لازم برای اثبات رابطه نامشروع پیامکی و تلفنی ؛ با گسترده تر شدن استفاده از روابط نامشروع، روابطی فراتر از ارتباط فیزیکی و جسمی زن و مرد نامحرم را دربرمیگیرد و ارتباطات نامتعارف با محتواهای مخالف با عرف جامعه از طریق شبکههای اجتماعی از قبیل اینستاگرام، تلگرام و ارسال پیامک و ارتباط تلفنی را هم شامل میشود.
*****در 5 دقیقه صفر تا صد رابطه نامشروع از زبان سارا آژیده در کلیپ پایین …
از جمله ی مدارک و ادله اثبات این نوع جرائم میتوان به اسکرین شات از صفحههای چت، فیلمبرداری از صفحه ی چت ، پرینت تماسهای تلفنی و پیامکهای افراد اشاره و استناد کرد.
برای ضبط این پیام ها توصیه میشود که صفحه ی چت و گفتگوی مربوط باز شود و با گوشی دیگری یا برنامه ضبط تصاویر در خود گوشی اقدام به فیلمبرداری نمود و در حین فیلم برداری توضیحاتی راجع به اینکه چه اتفاقی افتاده و این فیلم را جهت ثبت مکالمات و استفاده در مراجع قضایی به منظور شکایت از متهم است ، داده شود
بنحوی که شماره ی شخص مشخص باشد و نه نام ذخیره شده متهم در دفترچه ی تلفن .
البته با توجه به این که این پیام ها در زمره دادههای شخصی افراد جای میگیرد، دسترسی به آنها با دستور مقام قضایی میسر خواهد بود. اما فراموش نشود که این مدارک به تنهایی کافی نیستند و ضروری است که ادله دیگری موجود باشد.
آیا میدانید رابطه نامشروع چه مجازات سنگینی دارد ؟
برای اطلاع بیشتر حتما مقاله مجازات رابطه نامشروع چیست ؟ را مطالعه کنید ، کلیک کنید .
مدارک لازم برای اثبات رابطه نامشروع
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ مدارک لازم برای اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ با از دیدگاه مردم خیانت مرد یا زن بدین شرح است : مهمترین و اصلی ترین دلیل اثبات جرم رابطه ی نامشروع ، اقرار متهم نزد قاضی یا شهادت دو مرد عادل یا علم قاضی مطابق با گزارش ضابطان از ادله اثبات جرم روابط نامشروع به شمار میرود .
نکته ی مهمی که نباید مغفول بماند اینکه از آنجا که رابطه ی نامشروع جرمی است که با فعل دو نفر محقق میگردد ،
اقرار یک شخص علیه خود در ارتکاب جرم رابطه ی نامشروع نمیتواند موثر بر شخص دیگر که منکر ارتکاب جرم است ، باشد .
با عنایت به اینکه بزه رابطه ی نامشروع طرفینی است و صرف اقرار یکی از طرفین در صورت انکار دیگری برای اثبات جرم کافی نیست و این اقرار در اثبات بزه موضوعیت ندارد .
اگر ادله و مدارک اثبات برای وقوع جرائم منافی عفت موجود نباشد و متهم انکار نماید، هر گونه تحقیق و بازجویی به منظور کشف امور پنهان و پوشیده از انظار، ممنوع است. مگر در مواردی که احتمال ارتکاب جرم از طریق عنف، اکراه، آزار، ربودن و اغفال داده شود. هرچند اگر جرم رابطه نا مشروع دارای شاکی خصوصی باشد دادگاه موظف است به شکایت شاکی با مدارکی که ارائه می نماید رسیدگی کند.
توضیح واضح تر آنکه در جرائم جنسی اگر شاکی وجود نداشته باشد هر نوع تحقیق و پرس وجو از سوی مقام قضایی ممنوع میباشد .
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ مدارک مورد نیاز آن…
- ریز مکالمات و تماس های طرفین (پرینت تلفن)
- شهادت شاهد
- صدای ضبط شده متهم
- تصاویر و ویدئو ضبط شده
( صدا و تصویر ضبط شده در جرائم کیفری از امارات و قرائن اثبات جرم میباشند)
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ با ما همراه باشید …
اثبات رابطه نامشروع از طریق پیامک
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ اثبات رابطه نامشروع از طریق پیامک ، آیا اثبات رابطه نامشروع پیامکی و اثبات روابط نامشروع با پرینت مکالمات امکانپذیر است؟
پرینت تماسهای تلفنی و پیامکهای افراد می تواند برای اثبات جرم مورد استفاده قرار بگیرد اما این مدارک به تنهایی کافی نیستند و ضروری است که ادله دیگری موجود باشد. از جمله ؛
شهادت شاهد
صدای ضبط شده متهم
تصاویر و ویدئو ضبط شده
( صدا و تصویر ضبط شده در جرائم کیفری از امارات و قرائن اثبات جرم میباشند)
” مراحل گرفتن پرینت پیامکی برای اثبات رابطه نامشروع ، راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ “
در این خصوص باید گفت که اطلاعات تماس و پیامک همسر در جرم رابطه ی نامشروع اطلاعات شخصی محسوب می شود و فقط به تشخیص دادگاه برای کشف جرم است که می توان پرینت آن را از طریق استعلام اخذ نمود.
بر طبق مواد ۶۶۷ و ۶۶۸ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲، اپراتورهای تلفن همراه موظفند اطلاعات را تا ۶ ماه ذخیره کنند بنابراین اطلاعات تماس یا متن پیامک های مربوط به ۶ ماه قبل معمولا نگهداری نمی شود.
توجه داشته باشید که پیامک و تماس های تلفنی صرفا اماره برای تشخیص جرم رابطه نامشروع و تقویت علم قاضی برای صدور حکم محکومیت می باشد. در اغلب موارد در جرم رابطه ی نامشروع اپراتورهای تلفن همراه متن پیامک ها را ارائه نخواهند داد و
صرفا به ارائه پرینتی از تماس ها ،تاریخ و مدت زمان تماس و تاریخ و زمان ارسال و دریافت پیامک ها ، اکتفا خواهند نمود.
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ (شبکه های اجتماعی ) در خصوص شبکه های اجتماعی وات ساپ ، تلگرام ، اینستاگرام …موضوع بحث بسیار متفاوت است چرا که سرور شبکه های اجتماعی ، در داخل کشور نیستند و طبعا داده ها هم داخلی نیست ،
که دادگاه بتواند از آن ها استعلام نماید، و با این توضیح اگر دلیل شخصی برای رابطه نا مشروع همسرش تنها و صرفا پیام ها و گفتگوی در تلگرام یا واتساپ می باشد بدون این که اطلاعات یا اسکرین شات و عکس یا فیلمی از صفحه ی چت گرفته باشد در صورت عدم همکاری متهم ، اطلاعاتی از طریق تلگرام یا واتساپ او استخراج نخواهد شد ، و محاکم نیز معمولا در این خصوص برای جرم رابطه نامشروع همکاری نمی کنند
،
اما دیده شده است که شاکی توانسته به طریقی اسکرین شات و پرینتی از محتوی تلگرام همسر که نشان دهنده رابطه نامشروع او بوده را به دست بیاورد و به دادگاه بدهد و دادگاه نیز متهم (همسر) را احضار کرده است و در بسیاری از موارد با دیدن پیام ها بصورت مستقیم یا غیر مستقیم اقرار به برقراری رابطه ی نامشروع نموده است.
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ با ما همراه باشید …
” تجربه شخصی من بعنوان وکیل دادگستری در پرونده های روابط نامشروع، “
اصولا در این پرونده ها محتوای پیامک ها شامل کلمات ، جملات و تصاویر مستهجن باشد میتواند موید و اثبات کننده جرم رابطه ی نامشروع باشد ، اما اگر محتوای پیامک ها عاری از گفتگوهای جنسی و عاشقانه باشد احتمال عدم اثبات رابطه ی نامشروع بسیار خواهد بود.
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ سوابق … نظرات و رویه ی قضات و حقوقدانان درباره ی رابطه ی نامشروع از طریق پیامک و فضای مجازی ، بسیار متناقض و متفاوت است بنحوی که میتوان مدعی بود که در برخی موارد نتیجه ی پرونده بستگی به این خواهد داشت که پرونده ی مورد نظر به کدام شعبه و نزد کدام قاضی و با چه دیدگاهی نسبت به این مسئله ارجاع خواهد شد .
نگاهی به آرای قضایی و نظریات مشورتی صادره متعدد توسط قضات محترم اداره ی حقوق قوه قضاییه که در طی سال ها فعالیت خود از ترکیب گونه های فکری مختلف اعضای منصوب در این نهاد بهره مند بوده است ، رویکرد متفاوت و آشفته ای را درباره ی موضوع مورد بحث( رابطه ی نامشروع مادون زنا و اعمال منافی عفت) را در خصوص روابط میان زنان و مردان اتخاذ کرده، نهاد عدالت کیفری در چالش و تقابل بین فن آوری روز دنیا ( نرم افزارهای مجازی تحت تلفن همراه هوشمند) و معضلات اخلاقی برآمده از سبک زندگی جدید توسط شهروندان از یک سو و خط قرمزهایی که مقنن سالها پیش ، پیش بینی کرده قرار گرفته است و خود دچار ابهام است، تا آنجا که نمیتوان این نظریات را با توجه به اختلاف عمیق میان آنها مبنای صدور احکام قرار داد.
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ سابقه های وکیل سارا آژیده …
در جلسه نقد رای دادگاه تجدید نظر استان تهران که در بهمن ۱۳۹۴ تشکیل شده است نظر اکثریت قضات حاضر در جلسه چنین بوده است که با توجه به “یا” که در متن ماده آمده است روابط نامشروع متفاوت از عمل منافی عفت غیر از زنا است و رابطه نا مشروع نیازی به تماس فیزیکی ندارد و هر برقراری ارتباطی که محتوای آن برخلاف شرع باشد بین زن و مرد نامحرم را شامل می شود.
اداره حقوقی قوه قضاییه هم در طول سالیان نظرات متفاوتی در مورد مصداق رابطه نامشروع اظهار کرده است مثلا به این که نظر اداره حقوقی توجه کنید که خود گویای همه چیز است.
نظریه مشورتی۷/۳۰۲۲ :«صرف تنها بودن زن و مردی در یک جا نمی تواند از مصادیق رابطه نامشروع یا اعمال منافی عفت به شمار آید.
نظریه مشورتی۷/۳۴۹۲ مورخ ۸۸/۶/۸ :«ارتباط تلفنی از مصادیق رابطه نامشروع دانسته شده و طبق قانون مجازات قابل پیگرد است.
نظریه مشورتی ۷/۹۳۷ مورخ ۹۲/۵/۲۳ :«صرف در خلوت بودن با نامحرم در قانون جرم شناخته نشده اعم از این که در منزل یا داخل وسیله نقلیه یا هر جای دیگری باشد زیرا به موجب ماده ۶۳۷ رابطه نامشروع یا عمل منافی عفت از قبیل تقبیل و مضاجحه مثال زده شده است
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ سابقه های وکیل سارا آژیده …اما رویه فعلی بیشتر دادگاه ها در خصوص این ماده این است که رابطه نامشروع محدود به اثبات تماس فیزیکی و جسمانی نیست گرچه هنوز قلیلی از قضات محترم معتقدند که جرم انگاری برای رابطه نامشروع غیر جسمانی بین زن و مرد در فضای مجازی نشده است.
اگر دلیل رابطه نامشروع ارتباط تلفنی و پیامکی از سوی شاکی اظهار شده باشد دادگاه می تواند از اپراتور مربوطه تلفن همراه، اطلاعات مربوط به تماس های تلفنی و پیامک های متهم طی شش ماه گذشته را جهت بررسی اخذ کند.
اما تجربه ی شخصی بنده به عنوان وکیل دادگستری در پرونده های متعددی که در این زمینه با موفقیت به سرانجام رسانده ام حاکی از آن است اصولا در جرائم روابط نامشروع ، اپراتورهای تلفن همراه متن پیامک ها را ارائه نخواهند کرد . برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانند از وکیل سارا آژیده مشاوره بگیرید
اثبات رابطه ی نامشروع بعد از طلاق
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ اثبات رابطه ی نامشروع بعد از چند سال به چه صورت است ؟ مجازات جرم روابط از نوع نامشروع در زمره مجازات تعزیری درجه شش قرار دارد. بنابراین با گذشت پنج سال از تاریخ ارتکاب جرم یا آخرین اقدام تعقیبی و تحقیقی و نیز گذشت هفت سال از زمان قطعیت حکم، اگر پیگیری صورت نگیرد و مجازات انجام نشود، مشمول مرور زمان میشود و مجازات لغو میگردد.
جرم رابطه نامشروع به دلیل اینکه از جرایم عمومی محسوب می شود هر شخصی می تواند از آن شکایت کند و مهلت شکایت از آن به مدت 5 سال پس از تحقق جرم است و همسر سابق فرد نیز بعد از طلاق هم با داشتن مدارکی می تواند از مجرم شکایت کند.
مجازات رابطه نامشروع مرد و زن متاهل چیست ؟
ما در مقاله ای کامل درباره مجازات های مختلف رابطه نامشروع همه چیز را برایتان توضیح داده ایم که میتوانید به صفحه مجازات رابطه نامشروع چیست کلیک کنید.
+
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ مجازات آن چیست ؟
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ برای شکایت رابطه ی نامشروع از کجا شروع کنیم؟
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ برای شکایت از کجا شروع کنیم ؟ اگر کسی از همسرش بابت جرم رابطه نامشروع جنسی و جسمانی (مثل بوسیدن، در آغوش گرفتن و …) و یا حتی رابطه ی نامشروع از طریق پیام رسان های داخلی یا خارجی ، تلفنی ، شکایت دارد
ابتدا با تنظیم متن شکوائیه و توضیح شرح موضوع بهمراه دلایل و مستندات در دفاتر خدمات قضایی شکوائیه را ثبت نموده و پس از آن باید منتظر دریافت ابلاغیه تعیین شعبه و وقت تفهیم اتهام از سوی مقام قضایی ماند .
بر طبق ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی کیفری اصلاحی ۹۴/۳/۲۴ رسیدگی به جرم عمل نامشروع و عمل منافی عفت مستقیما در صلاحیت دادگاه است و نه دادسرا ، بنابراین در این جرم تحقیقات مقدماتی در دادسرا صورت نخواهد گرفت ، حتی ابلاغ رای نیز حضوریست و در بسیاری از مواقع اجازه کپی برداری هم از اوراق پرونده به طرفین داده نخواهد شد.
اما سئوالی که بسیار پرسیده میشود درباره ی جرم حدی است و اینکه اصولا جرم حدی چه جرمی است ؟
جرم حدی ، جرمی است که میزان مجازات آن در شرع مشخص شده و قاضی صادر کننده رای نمیتواند میزان مجازات را تشدید یا تخفیف دهد بعبارتی امکان داخل و تصرف در میزان مجازات وجود ندارد و ثابت است.
مثلا در جرم مصرف مسکرات مجازات آن ۸۰ ضربه شلاق است که تعداد آن کم و زیاد نمیشود و در صورت اثبات حکم به اجرای تمام ۸۰ ضربه شلاق داده خواهد شد.
راه های اثبات رابطه نامشروع چیست ؟ راه های شکایت … بر طبق ماده ۲۴۱ قانون مجازات اسلامی: «در صورت نبود ادله اثبات قانوني بر وقوع جرائم منافي عفت و انکار متهم هرگونه تحقيق و بازجويي جهت کشف امور پنهان و مستور از انظار ممنوع است. موارد احتمال ارتکاب با عنف، اکراه، آزار، ربايش يا اغفال يا مواردي که به موجب اين قانون در حکم ارتکاب به عنف است از شمول اين حكم مستثني است.»
البته باید خاطر نشان کرد که اگر شکایت شاکی خصوصی مثل همسر با وجود ادله وجود داشته باشد، دادگاه متهم را احضار می کند و برگ اظهارات متهم را که حاوی سوال و جواب های دادگاه در خصوص اتهام انتسابی است را پر می کند.
در واقع جلسه ی اول ، جلسه ی تفهیم اتهام متهم میباشد
که اگر اتهام را قبول ندارد باید آن را اعلام و صورتجلسه نماید.
به طور معمول این قبیل موارد در انتها به طلاق توافقی می انجامد که میتوانید وارد صفحه وکلای طلاق توافقی کرج شوید.
جامع و کامل بود ممنونم
باعث افتخاره
از شما سپاسگزارم بابت توضیحات عالی که دادید
باعث افتخاره