طلاق توافقی چیست ؟❤️ 0 تا 100 طلاق توافقی ⚖️

همه چیز درباره ی طلاق توافقی-شرایط طلاق توافقی- مراحل انجام طلاق توافقی- قانون طلاق توافقی و اجرایی شدن آن-توافقات زن و شوهر در طی طلاق توافقی-نحوه ی توافق زن و شوهر در طلاق توافقی- مدت زمان و مراحل طلاق توافقی بدون حضور وکیل- مراحل و مدت زمان انجام طلاق توافقی در مجموعه پارس وکیل-مدارک لازم جهت انجام طلاق توافقی - جلسات مشاوره و الزام آن در طلاق توافقی بدون حضور وکیل

طلاق توافقی چیست ؟طلاق توافقی نوعی از طلاق است که در آن که زن و شوهر در باب مواد جدایی شامل مشترکات زندگی،امور مالی،حضانت فرزندان و زمان ملاقات فرزندان بعد از طلاق و املاک و کلیه ی مسائل با یکدیگر به توافق رسیده و بعد از انجام توافق ما بین آن ها ضمانت اجرایی پیدا می کند،

پارس وکیل حامی حقوقی مردم ایران این مقاله را در راستای بهبود سطح دانش حقوقی مردم تهیه کرده است.این مقاله توسط خانم دکتر بهاره نصیری جامعه شناس عزیز کشورمان گردآوری شده است}

شرایط طلاق توافقی

در باب شرایط طلاق توافقی به این صورت است که زن و مرد باید در باب تمامی مسائل با یکدیگر گفت و گو کنند.توافقات میان آن ها برای قاضی دادگستری قابل قبول و قابل احترام است،به این شرط که تکلیف تمامی مسائل از قبیل مهریه-نفقه-اجرت المثل-جهیزیه-حضانت فرزندان و املاک و دارایی های مشترک میان آن ها مشخص شود.

قانون طلاق توافقی و اجرایی شدن آن

طلاق توافقی اولین بار در سال 1353 در قانون حمایت از خانواده وارد قوانین کشور شد. این قانون اختیارات انحصاری و مطلق برای مرد در طلاق ایجاد کرد از این رو در سال 1371 مجدد اصلاح شد.

توافقات میان زن و شوهر در طلاق توافقی

در طلاق توافقی تمامی شرایط توافق میان زن و مرد توسط دادگاه پذیرفته می شود،اما نکته ی مهم در باب طلاق توافقی،آن است که باید تکلیف تمامی مسائل به خصوص مسائل مالی میان زن و شوهر مشخص شود در این راستا هر گونه توافقی قابل پذیرش است. برای مثال در طلاق توافقی ممکن است زن توافق کند که کلیه مهریه خود را یا فقط بخشی از آن را ببخشد.

! طلاق توافقی چیست ؟ در ادامه با ما همراه باشید…


طلاق توافقی فوری در پارس وکیل

طلاق توافقی چیست ؟ شرایط آن در پارس وکیل

طلاق توافقی چیست ؟ شرایط طلاق توافقی در مجموعه ی پارس وکیل به این صورت است که ابتدا شرایط توافقات میان زوج،جهت انجام طلاق توافقی، توسط وکیل از آن ها پرسیده می شود و پس از آن توسط وکیل صورتجلسه می شود و پس از آن وکیل پرونده را آغاز و به وکالت از زوجین با مراجعه به دادگاه خانواده رای را برای آن ها اخذ می نماید

مراحل طلاق توافقی در مجموعه ی پارس وکیل

در باب مراحل انجام طلاق توافقی یادآوری این نکته الزامی است، که با الکترونیکی شدن وکالت به وکلا،مراجعین می توانند بدون مراجعه به دفتر وکالت فقط با ثبت نام در سامانه ی ثنا وکالت پرونده ی خود را به وکلا واگذار نمایند. از این رو در مجموعه ی پارس وکیل پذیرش قرارداد ها از تمامی نقاط کشور انجام می شود.

اگر میخواهید پروسه طلاق توافقی خود را در مدت زمان 3 تا 7 روز به سرانجام برسانید میتوانید از وکلای برتر پارس وکیل خانم مهدوی پناه و آقای دکتر فدایی کمک بخواهید ، برای این کار کافیست به صفحه وکیل طلاق توافقی کرج مراجعه کنید.

نحوه ی توافق میان زن و شوهر در طلاق توافقی

در طلاق توافقی و نحوه ی انجام آن، توافق میان زن و شوهر درباره ی اموال و دارایی های آن ها ارتباطی به قاضی پرونده ندارد و در رأی دادگاه آن ها نیز ثبت نمی شود.

فرض کنید زوجی در باب یک اتومبیل شراکت دارند، توافق میان آن ها جهت انجام طلاق توافقی ،ارتباطی به روند پرونده ندارد و در رأی صادره نیز درج نمی شود اما نکته ای که یادآوری آن الزامی است این است که در طلاق توافقی، توافق میان زن و شوهر در باب تمامی موارد باید مشخص شده و همه ی  حقوق مالی و مشترکات ما بین آن ها تعیین تکلیف شود.

! طلاق توافقی چیست ؟ در ادامه با ما همراه باشید…


مراحل طلاق توافقی چیست

مراحل و مدت زمان انجام طلاق توافقی بدون حضور وکیل

جهت انجام طلاق توافقی،زمانی که زوج نیازی به وکیل نداشته باشند و خود قصد انجام طلاق توافقی را داشته باشند، ابتدا هر دو یا یکی از آن ها باید به سامانه ی نوبت دهی طلاق مراجعه (سامانه مداخله در طلاق-سامانه تصمیم)،مراجعه و با وراد کردن مشخصات شناسنامه و عقدنامه ی خود وقت مشاوره را درخواست نمایند.

آیا انجام جلسات مشاوره در طلاق توافقی بدون حضور وکیل الزامی است؟

در زمان انجام طلاق توافقی،مرکز غربالگری بعد از ثبت نام آن ها را جهت انجام مشاوره به یکی از مراکز غربالگری استان زیر نظر سازمان بهزیستی ارجاع می دهد. بازه زمانی جلسات مشاوره در طلاق توافقی 1 تا 5 جلسه در بازه ی زمانی 45 روزه انجام می شود.تعداد جلسات مشاوره نسبت به هر زوج و با توجه به شرایط آن ها متفاوت است.

حال ممکن است برای زوجی این سوال مطرح شود که آیا می توان بدون انجام جلسات مشاوره امر طلاق را پیش برد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که در طلاق توافقی، چنین امری کاملا غیر قانونی تلقی شده و انجام آن ممکن نیست . به صورت کلی انجام جلسات مشاوره در طلاق توافقی، بدون حضور وکیل الزامی است، تعداد جلسات و نحوه ی آن در هر پرونده متفاوت است.

مدت زمان انجام طلاق توافقی بدون حضور وکیل  چقدر است؟

مدت زمان لازم جهت انجام طلاق توافقی،بعد از صدور گواهی عدم انصراف از طلاق و اصرار طرفین بر جدایی دادخواست توسط آن ها ثبت می شودو به دادگاه خانواده ارسال خواهد شد. در طلاق توافقی،بعد از صدور رای توسط دادگاه خانواده زن و شوهر در بازه ی زمانی 90 روزه می توانند به دفاتر ازدواج و طلاق نزدیک محل سکونت خود مراجعه و رای صادره ی را ثبت نمایند.

! طلاق توافقی چیست ؟ در ادامه با ما همراه باشید…

مراحل طلاق توافقی با وکیل

مراحل طلاق توافقی با وکیل

بازه ی زمانی درباره ی طلاق توافقی، در صورت اخذ وکلای حاذق و کارآمد معمولا بین  یک ماه و حداکثر یک ماه و نیم انجام میشود. در طی انجام طلاق توافقی،تمامی امور مربوط به پرونده از زمان عقد قرارداد با وکلا به صورت تمام و کمال توسط وکیل انجام می شود. و نیازی به حضور موکل در طی پرونده نیست و حضور وی صرفا در جلسه ی نهایی برای انجام امضا الزامی است.

! طلاق توافقی چیست ؟ پارت آخر !

اخذ وکیل اجرایی جهت جلسه ی نهایی

در طی انجام طلاق توافقی،در صورت عدم تمایل موکل در حضور به این جلسه نیز می توانند با دادن وکالت به یک وکیل اجرایی این کار را انجام دهد، نکته مهم درباره ی طلاق توافقی در ، اینکه با عنایت به الکترونیکی شدن قراردادهای وکالت، زوجین میتوانند بدون حضور فیزیکی در دفتر وکالت و حتی از شهر دیگر به ما وکالت بدهند در این مورد و برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرد .

شماره تماس و اطلاعات برترین وکیل طلاق توافقی کرج در لینک آبی کلیک کنید.

مدارک لازم جهت انجام طلاق توافقی

  • عقدنامه یا رونوشت
  • شناسنامه و کارت ملی زوجین
  • ثبت نام در سامانه ابلاغ الکترونیک( ثنا).

آیا مدارک شناسایی و عقدنامه جهت انجام طلاق توافقی در زمان اخذ وکیل الزامی است؟

جهت انجام طلاق توافقی،در صورت نبود کارت ملی برای بستن قرار داد با وکیل دانستن شماره ی ملی کافی است و در خصوص کسانی که عقدنامه ی آن ها مفقود شده و یا در دسترس نیست،جهت انجام پروسه ی طلاق توافقی، به راحتی با مراجعه به دفتری که ازدواج آن ها در آن ثبت شده است، می توانند یک نسخه ی رو نوشت از آن تهیه کنند که این نسخه نیز کار همان نسخه ی اصلی را انجام می دهد.

 

رضایت - 100%

100%

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا