مراحل و نحوه شکایت کلاهبرداری
0 تا 100 شکایت از یک کلاهبردار در این مقاله
مراحل و نحوه شکایت کلاهبرداری به چه صورت است ؟ (2) نحوه ثبت شکایت کلاهبرداری به چه صورت است ؟ (3) جرم کیفری چیست ؟ (4) کلاهبردار کیست ؟ (5) برای شروع شکایت از کجا شروع کنم ؟ 0 تا 100 تمام این موارد را به شما به صورت کامل توضیح میدهیم…
*به طور کلی شما به دو روش میتوانید از یک کلاهبردار شکایت کیفری کنید :
- کمک گرفتن از وکیل کرج
- پیگیری پرونده به صورت شخصی
روش اول هیچگونه پیگیری را از جانب شما نمیطلبد و تمام و کمال کلیه روند پیگیری شکایت توسط وکیل انجام میشود ، پیشنهاد ما برای شما در صورت استطاعت مالی این گزینه است زیرا که بهترین نتایج را به همراه دارد.
اما در روش دوم شما در یک مسیر تاریک قرار دارید و ملزم این است که این مسیر برایتان روشن شود، که در ادامه به صورت کامل شما را راهنمایی میکنیم.
قبل از هر چیز اجازه دهید تا شما را با یک نمونه شکایت کلاهبرداری آشنا کنیم تا درک مطلب برایتان سهل شود.
لینک دانلود فرم شکواییه کیفری کلیک کنید
“مراحل و نحوه شکایت کلاهبرداری به چه صورت است ؟ با ما همراه باشید…”
نحوه نوشتن شکوائیه کلاهبرداری به طور کلی به صورت زیر می باشد، اما با توجه به شرایط هر فرد و نوع پرونده وی، ممکن است تغییراتی در آن به وجود آید .
شاکی : …… (نام و مشخصات شاکی)
مشتکی عنه : ………. (نام و مشخصات مشتکی عنه)
وکیل یا نماینده قانونی : …….. (در صورت داشتن وکیل ، نام و نام خانوادگی نوشته می شود)
موضوع : کلاهبرداری
دلایل و ضمائم : 1 – کپی مصدق شناسنامه 2 – کپی مصدق کارت ملی 3 – شاهدین 4- سایر دلائل و مدارک ….
زمان و نشانی محل وقوع جرم : (زمان و محلی که جرم در آن، اتفاق افتاده است.)
توضیحات
باسلام ، احتراما به استحضار می رساند :
با توجه به اینکه فرزندم به نام ….. به اتهام مواد مخدر در زندان بوده و محکوم به حبس ابد گردیده، در مورخه….. مشتکی عنه عنوان داشته که چون آشنا دارد، می تواند فرزندم را از زندان آزاد نماید و برای اثبات این امر، کارت سازمانی جعلی خود را نیز به اینجانب نشان داده است؛ همچنین، نامبرده، طی سه مرحله، جمعا مبلغ ….. ریال از بنده اخذ نموده، ولی تا حال حاضر، اقدامی نسبت به آزادن فرزندم ننموده و با حیله و فریب از من کلاهبرداری نموده است. لذا علیه ایشان شاکی بوده و تقاضای رسیدگی و پیگرد قانونی وی را خواستارم .
نکته مهم : نمونه شکواییه فوق بایستی در دفتر خدمات قضائی ثبت شود لذا به همراه کارت ملی خود به دفتر خدمات قضائی مراجعه کرده و شکواییه خود را به ثبت برسانید.
نکته دوم : اگر جرمی مانند سرقت از شما صورت گرفته باید با 110 تماس بگیرید و سپس به همراه صورت جلسه کلانتری به عنوان پیوست به ثبت شکواییه بپردازید.
شاکی، باید با وارد کردن اطلاعات هویتی خود و شرح وقایعی که در نهایت منجر به وقوع کلاهبرداری شده است، فرم شکوائیه از کلاهبرداری را تکمیل نماید.
مواردی که در این فرم ذکر می شوند،عبارتند از: مشخصات هویتی طرفین دعوا که شامل نام و نام خانوادگی، نام پدر، شغل و محل اقامت آن ها؛ موضوع دعوا (که در این مورد کلاهبرداری است)؛ دلایل و ضمائمی که شاکی در راستای اثبات ادعای خود مطرح می کند؛ زمان و نشانی محل وقوع جرم و در نهایت توضحات تکمیلی نحوه وقوع کلاهبرداری.
“مراحل و نحوه شکایت کلاهبرداری به چه صورت است ؟ با ما همراه باشید…”
“مراحل و نحوه شکایت کلاهبرداری به چه صورت است ؟ با ما همراه باشید…”
شکایت کیفری چیست ؟
زمانی که شخصی به طور عمد قصد و عمل به آسیب رساندن به شما (جسمی) ، مالی ، و معنوی میکند مرتکب جرم کیفری شده است و مستحق مجازات است ، لذا شما با مراجعه به بهترین وکیل تبریز میتوانید شکواییه تنظیم کرده و متهم را به سزای اعمال خویش برسانید.
کلاهبردار کیست ؟ شخصی است که با قصد و قرض برای شخص دیگری برنامه ریزی میکند تا مال وی را از او بستاند و او را دچار ضرر سازد.
مراحل و نحوه شکایت کلاهبرداری به چه صورت است ؟ سوالات متداول کاربران
1- برای شکایت از جرم کلاهبرداری چه اقدامی لازم است؟
2- نمونه فرم شکایت از کلاهبرداری به چه صورت است؟
3- نحوه نوشتن و تنظیم شکوائیه کلاهبرداری به چه صورت است؟