شکایت از کارفرما
نحوه ی شکایت از کارفرما و مراحل آن
شکایت از کارفرما چگونه انجام می شود؟تعامل میان کارگر و کارفرما بر اساس قرارداد میان طرفین می باشد.ثبت و پیگیری این شکایات نیازمند ارائه ی مدارک و مستندات لازم است که فرد می تواند با ارائه ی آن شکایت از کارفرمای خود را در مراجعه مربوطه، بسته به نوع تخلف پیگیری نماید. در صورتی که شما نیز با مسائلی در حوزه ی کارگر و کارفرما مواجه هستید می توانید از تجربیات وکلای متخصص ما در امور حقوقی،بهترین وکیل کرج، بهره مند شوید.
شکایت از کارفرما در چه مواردی انجام می شود؟
شکایت از کارفرما زمانی قابلیت پیگیری دارد که حقوق کارگر در تعامل رابطه ی میان کارگر و کارفرما ضایع و یا مخدوش شده باشد، که در این صورت کارگر می تواند با ارائه ی مدارک و مستندات لازم حقوق خود را در مراجع مربوطه پیگیری نماید. مواردی که کارگران می توانند ضمن آن شکایت خود را از کارفرما تنظیم و به مراجع قضایی ارجاع نمایند عبارتند از:
عدم پرداخت حقوق و مزایای کارگران
عدم تعلق بیمه برای کارگران
کار بیش از اندازه و خارج از تعرفه ی ساعات کاری
عدم رعایت حقوق کارگران و فراهم سازی محیط کاری متناسب با چهارچوب های شغلی
اخراج از کار بدون پرداخت حقوق و مزایا
رفتار نامناسب کارفرما با کارگر و هر گونه تخلفاتی که حقوق کارگران را در حیطه ی شغلی خود نقض نماید.در این موارد کارگران می توانند شکایت خود را مبنی بر تخلفات کارفرما ثبت و پیگیری های لازم را به عمل آورده و حقوق خود را مطالبه نمایند.
شکایت از کارفرما بدون عقد قرارداد چگونه انجام می شود؟
شکایت از کارفرما مستلزم ارائه ی مدارک و مستندات لازم است که عقد قرارداد بین کارگر و کارفرما می تواند به عنوان سندی در دست طرفین تلقی شود تا درصورت بروز هر گونه از انحرافات و تخلفات خارج از بند های چهارچوب قرارداد منعقد شده،شخص حقیقی یا حقوقی می تواند شکایت خود را مبنی بر مطالبه ی حقوق مخدوش شده ی خود،ارائه نماید.
اگر شما نیز با مشکلات حیطه ی کارگر و کارفرما در شهر تهران مواجه هستید می توانید از مشاوره ی تخصصی وکلای متخصص این حوزه، بهترین وکیل تهران، بهره مند شوید.
قرارداد میان کارگر و کارفرما
قرارداد میان کارگر و کارفرما می توان به عنوان سندی برای دو طرف در زمان وقوع شکایت تلقی شود این قرارداد هم می تواتند به صوررت شفاهی و هم کتبی میان دو طرف تنظیم شود. بروز هر گونه انحراف در هر یک از بند های قرار داد میان آن ها از درج مشخصات هویتی دو طرف تا شرایط و چهارچوب کاری از قبیل ساعت کاری مطرح شده،بیمه، میزان حقوق پرداختی، امنیت محیط شغلی و غیره و عدم رعایت هر یک از این بند ها طبق آنچه در قرارداد میان آن ها قید شده باشد، در این صورت کارگر می تواند با ارائه ی دادخواست خود مبنی بر شکایت از کارفرما حقوق خود را مطالبه نماید.
شکایت از کارفرما بدون وکیل
کارگران می تواند با تنظیم دادخواستی مبنی بر عدم رعایت حقوق کاری خود دادخواست خود را با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شهری که در آن سکونت دارند ثبت نمایند، اما بهتر است پرونده های مربوط به وزارت کار را توسط وکلای پایه یک دادگستری که در زمنیه ی امور حقوقی تجربه و تخصص بالایی دارند پیگیری نمایند تا در مدت زمان کمتری بتوانند نتیجه ی مطلوب را کسب نمایند.
با ما همراه باشید تا از تجربیات تیم حقوقی شهر وکیل و وکلای متخصص این مجموعه، بهترین وکیل کرج،در کلیه ی امور حقوقی بهره مند شوید
مراحل شکایت از کارفرما
شکایت از کارفرما بسته به نوع بروز تخلف به مراجع قضایی مربوطه ارجاع و بعد از آن پیگیری می شود.لذا ابتدا لازم است اقدامات لازم توسط شخص حقیقی یا حقوقی جهت رسیدگی به پرونده های حیطه ی کارگر و کارفرما انجام شود. اقدام نخست مراجعه به سایت prkar.mcls.gov.ir و ثبت نام اینترنتی و ثبت اطلاعات هویتی می باشد بعد از آن افراد لازم است دادخواست خود را یا توسط خود یا وکلای خود مبنی بر مطالبه ی حقوق خود در سامانه ثبت نمایند و بعد از تکمیل فرم های مربوطه،پیامک به آن ها ارسال و زمان و مکان رسیدگی به پرونده ارجاع می شود. ارجاع پرونده ها معمولا دو هفته بعد از ثبت دادخواست انجام می شود.
مقالات مشابه
شکایت از کارفرما به دیوان عدالت اداری
شکایت از کارفرما در صورت عدم تنظیم قرارداد
مراحل شکایت کارگر از کارفرما
شکایت کارگر از کارفرما بدون نیاز به وکیل